INNOVATIVE PRODUKCIJA

Osnovana 2021. godine, “Innovative produkcija”, i kao mlada produkcija kuća, beleži neverovatan rast i uspeh i kada je broj ostvarenih televizijskih projekata i gledanost, u rekordno kratkom vremenskom periodu. Imidž kuće Innovative predstavljaju projekti na kojima su angažovani najeminentniji reditelji, scenaristi i glumci i drugi televizijski stvaraoci, koji od samog početka podižu standarde porodičnog igranog televizijskog programa, filmskog programa i drugih video i dramskih formata.


Osnivači “Innovative” produkcije Nikola Burovac i Danijel Djurić, verovatno spadaju u jedini producentski tim, koji su za manje od jedne godine ostvarili preko 300 epizoda, veoma uspešnih televizijskih serijala, na nacionalnoj televiziji “TV Prva”.


Velikani sprskog glumišta kao što su Petar Božović, Seka Sabljić, Svetlana Bojković, Lane Gutović i drugi bili su i ostali saradnici koji su dali doprinos u prvim koracima i omogućili brzi rast i poziciju “Innovative” produkcije.
Opremu najviših produkcionih standarda karakterišu uslovi produkcije koji odgovaraju svetskim standardima serijske i filmske kinematografije.
Svetski standardi u pristupu produkciji i domaći timovi stvorili su sinergiju koja podiže standarde i lojalnost publike.


Prvi realizovan projekat “Tri muškarca i tetka”, 2021. doneo je prve sjajne rezultate i početkom 2022, serija “Igra Sudbine” je pokazala da uspeh za “Innovative” nema granicu.
Innovative” produkcijska kuća, proizvela je najuspešnije televizijske programe koji beleže senzacionalni uspeh, a na prvom mestu seriju “Igra Sudbine” koja se emituje treću sezonu na televiziji “Prva”. “Igru Sudbine”, koja beleži rekordan rezultat u gledanosti, u istoriji domaćeg igranog programa.” , sa najvećim zabeleženim rejtingom od 46.2%.

Izbor aktuelnih i domaćih tema, zanimljivih karaktera i situacija i efikasan sistem produkcije doneli su pažnju milionskog auditorijuma i kontinuitet interesovanja publike, regionalnog značaja.


Metodologija rada pokazuje da opravdanost ulaganja ima najviše indekse u efikasnosti produkcije, koja pokazuje da uštedom vremena, visokim nivoom priprema, proizvodimo program po najvišim standardima.

U toku su pripreme za još nekoliko televizijskih serijala, medju kojima izdvajamo prvi put ekranizaciju romana “Mala Supruga”, čuvene srpske književnice Mir Jam, i to sa dramatizacijom koja pomera radnju u savremeno doba, sa ciljem da aktuelizuje sveremenski karatkter vrednosnih poruka Mir Jam.

“Innovative” produkcija otvara šanse i daje prednost mladim umetnicima i pozorišnim umetnicima da pokažu svoja umeća i u televizijskom formatu, što je do sada bila veoma retka kultura u produkcijskim poduhvatima u Srbiji i Regionu.


Innovative je svojim prvim koracima pokazao koliko se može brzo stići na vrh, a u novim poduhvatima sa još većim ambicijama, teži da podigne standarde i kvalitet programa, koji proizvodi, na najviši nivo, u skladu sa svetskim standardima i da zajedno sa televizijama pokaže snagu i bezgranične mogućnosti nacionalnog i regionalnog igranog televizijskog i filmskog stvaralaštva.